Start - Kerkwijzer - Uit de Zandweg dinsdag, 28 juni 2022 
 
 Naar nieuwe website
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 27 juni 2022
 
  [facebook] Facebook

In deze rubrieken geeft de Commissie van Beheer u informatie betreffende de ontwikkelingen rondom onze nieuwe verenigingslocatie aan de Zandweg.

Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6 Deel 7 Deel 8

Deze keerů
Goed nieuws! Lees snel verder!

Vergunning
Provincie Zeeland heeft de voorgenomen bestemmingsplanwijziging van Gemeente Schouwen-Duiveland goedgekeurd. Dit houdt in dat we de grootste hobbels in de weg van de artikel 19-procedure hebben genomen. Onze plannen met het terrein en het pand zijn in principe goedgekeurd. Iets waar we als commissie van beheer en als gemeente dankbaar voor mogen zijn!

In principe?
Ja, in principe zijn onze plannen goedgekeurd. Vandaar dat de verlening van de vergunning in Ons Eiland van 2 maart is bekend gemaakt. De bezwaarmakers kunnen in de komende weken bezwaar maken tegen de beslissing van de provincie. Gemeente Schouwen-Duiveland is verplicht om deze bezwaren af te wachten en te weerleggen voor de vergunning definitief wordt verleend. Ook dit onderdeel van het traject moeten we rustig afwachten. Maar nogmaals: de grootste hobbels zijn inmiddels wel genomen.

Beginnen
We gaan nog niet direct beginnen met het verbouwen van het pand. Eerst moeten eventuele bezwaren worden weerlegd. Bovendien zijn er voorlopig andere prioriteiten wat verbouwen betreftů

Tot slot
U heeft in het vorige Venster al kunnen lezen dat P. van de Velde de beheerder van het pand aan de Zandweg is. Om het pand te gebruiken kunt u contact met hem opnemen. De commissie van beheer is erg blij met het feit dat Peter nu al op voortvarende wijze zorgt voor toezicht op gebruik van de Zandweg.
< Vorige
ANBI | Privacyverklaring | Naar nieuwe website

© 2003-2022 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee