Start - Routebeschrijving zaterdag, 4 februari 2023 
 
 Naar nieuwe website
 
Start
Kerkdiensten
Prikbord
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 4 februari 2023
 
  [facebook] Facebook


 Zo komt u bij ons kerkgebouw aan de Zevengetijstraat.

Parkeren
Houd u er rekening mee dat in een groot deel van het centrum parkeren voor vergunning-houders geldt (niet op zondag, let op de borden). Op de parkeerplaatsen waar betaald moet worden, geldt ook dat dit op zondag niet hoeft. Kijk voor parkeerinformatie ook op de website van de gemeente Schouwen-Duiveland. Er zijn de volgende parkeertereinen in de buurt van het kerkgebouw:

  • Hatfieldpark, vrij parkeren. Steek na het parkeren bij de rotonde de weg over in de richting van het gemeentehuis, sla dan rechtsaf over het bruggetje de Zuidewellestraat richting de stad. Sla vervolgens de eerst straat links in, de P.D. de Vosstraat, en loop zo'n 300 meter tot de T-kruising met de Hofferstraat. Sla rechtsaf, na ongeveer 80 meter is de kerk aan uw rechterhand.
  • Parkeerterrein aan de Gasthuisboomgaard (2), betaald parkeren, dit is een ruime parkeerplaats. Loop na het parkeren de Baden Powellweg in. Deze loopt iets omhoog. Aan het eind gaat u rechtsaf. Ga linksaf de Schuithaven op en dan rechtsaf de Melkmarkt in. Daarna loopt u het Beddeweeg in. De tweede straat rechts is de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw ligt aan de linkerkant.
  • De Balie, betaald parkeren, aan de voet van de Dikke Toren, het aantal plaatsen is hier relatief beperkt. Loop na het parkeren de Meelstraat in. Deze ligt net links van de Dikke Toren. Neem het vierde straatje linksaf, dit is de Kinderstraat, die verderop overgaat in de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw ligt aan de linkerkant.

Foto's kerkgebouw


Route met de auto vanaf Rotterdam (N59) en Goes (N256).
Volg de N59 richting Burgh-Haamstede tot de rotonde bij Zierikzee. Volg de borden naar Zierikzee Centrum. Sla linksaf de Grachtweg op. Aan de linker kant passeert u het busstation. Neem de eerste straat rechts, dit is het Jannewekken. Volg nu de borden parkeren en sla linksaf de Gasthuisboomgaard (2) in. Zie voor de looproute naar de kerk de aanwijzigen hierboven.

Route met de auto vanaf Burgh-Haamstede (N59).
Volg de N59 richting Zierikzee en sla dan bij Zierikzee bij de verkeerslichten rechtsaf. Dan komt u op de Laan van St. Hilaire. Ga bij de rotonde rechtsaf en parkeer links op het Hatfieldpark, zie hierboven voor de route daarvandaan naar het kerkgebouw. Wilt u op de Balie parkeren, ga dan niet rechtsaf bij de rotonde, maar rechtdoor. Aan de linkerkant ziet u de gracht. Neem de eerste afslag links, u rijdt dan over de Westbrug het oude gedeelte van Zierikzee in. Volg de Weststraat en neem dan de eerste afslag links. U kunt dan uw auto op het parkeerterein van de Balie (1) parkeren. Loop nu de Meelstraat in. Deze ligt net links van de Dikke Toren. Neem het vierde straatje linksaf, dit is de Kinderstraat, die verderop overgaat in de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw ligt aan de linkerkant.

Op de fiets
U kunt uw fiets kwijt achter de kerk in het fietsenhok. Of schuin tegenover de kerk, op het parkeerterrein van Het Kerkplein. Aan de rechterkant bevindt zich de overdekte fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer.
Neem op Rotterdam-Zuidplein lijn 136 (van Arriva) naar Oude-Tonge en stap daar over op lijn 133 (van Connexion). Of neem op Rotterdam-Zuidplein de interliner 395 (van Connexion) die u direct naar Zierikzee brengt.
Vanuit Goes neemt u lijn 132 (van Connexion).
Neem vanuit Burgh-Haamstede lijn 133 en vanuit Renesse lijn 133 of 134. (beide van Connexion)
Stap in alle gevallen uit op het busstation aan de Grachtweg in Zierikzee.
Als u bent uitgestapt loopt u rechtsaf de Grachtweg op, richting Nobelpoort. Loop door de poort en sla rechtsaf de Waterpoortstraat in. Aan het eind linksaf het Rodedorp op en eerste straat rechts. De eerste straat links is de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw kunt u nu niet meer missen.


ANBI | Privacyverklaring | Naar nieuwe website

© 2003-2023 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee