Start - prikbord zondag, 5 december 2021 
 
 Naar nieuwe website
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 5 december 2021
 
  [facebook] Facebook
   
Op deze prikbordpagina staan allerlei verschillende evenementen. Heeft u of heb jij iets wat niet gemist mag worden, stuur dan een e-mail naar .  
   
 
Kerstgroetenactie - Friedensstimme - 2021

En alweer is er een jaar voorbij, naarmate je ouder wordt lijkt het nog wel sneller te gaan.
Vele jaren verstuurden we ook uit onze gemeente Bijbels en lectuurpakketten naar Rusland.
Vorig jaar kon dit niet i.v.m. de Corona maatregelen en kon ieder zelf wat versturen via Gouda of een bedrag overmaken met vermelding Kerstgroetenactie.

Dit jaar is het zelf versturen van Bijbels en lectuur wel weer mogelijk echter....op verzenden van goederen naar Rusland is de Internationale Postwet van toepassing geworden met als doel dat niet via een omweg handelswaar wordt ingevoerd, zonder dat daar douanegeld voor wordt betaald.

Nu is het nog wel mogelijk een pakket digitaal te verzenden via de website van PostNL en een postzegelcode te kopen voor € 9,30, maar gewoon via het postkantoor betaalt u € 19,30

Kortom: “Het is ingewikkeld geworden”.

Ook werkt Friedensstimme vanaf dit jaar met 8 vaste contactpunten in het land om de lectuur op te halen. Voorheen haalde ik het in Gouda gecombineerd met familiebezoek.

Dit alles bij elkaar heb ik besloten te stoppen met directe verzending van Bijbels en evangelisatielectuur, wat niet wil zeggen dat we dan niets meer kunnen doen, er werken momenteel nog 110 evangelisten in een gebied met veel armoede en vaak heel slechte omstandigheden, waar een grote honger is naar het evangelie.

Zij hebben onze hulp én gebed hard nodig en weten zich erdoor bemoedigd.

 

U kunt een gift overmaken op:   NL 26 INGB 0004 1323 34 t.n.v. Stichting Friedensstimme

onder vermelding van Lectuurverspreiding Rusland 2021.  (stichting is een ANBI)

 

Van harte aanbevolen, Hennie Wallet

 

P.S. Mocht iemand het zien zitten om wel eens per jaar directe verzending te organiseren, neem dan contact met mij op en u krijgt alle gegevens .

 

 

  
TUA - Dag meelopen

www.tua.nl 
Alpha-cursus

Onlangs hebben we de Alpha-cursus van 2020 afgerond. Vanwege Covid-19 duurde deze cursus langer dan gebruikelijk. Desondanks hebben we weer een mooie tijd gehad met elkaar.  We hebben het voornemen om in januari  2022 weer met een nieuwe cursus te beginnen. Mogelijke deelnemers kunnen zich alvast opgeven.

We willen vragen of u  een biddende gemeente wilt zijn en samen met ons in uw omgeving  op zoek wilt gaan naar deelnemers. Soms hebben mensen even een duwtje in de rug of een bemoediging nodig. Kom desnoods samen met iemand naar de cursus. Ook kunnen we altijd hulp gebruiken van mensen die ons willen ondersteunen met gebed, koken, gastheer/gastvrouw zijn tijdens de Alpha-avonden op  de woensdagavond.

Informatie kunt u krijgen bij  het Alpha-team.  In onze gemeente zijn dat Gonny Cats, Lennie Krakeel,  Ineke Neele, Norbert en Vera Tromp,  Elma en Jan  van der Velde en Caroline Vroemen.  Opgave graag via de mail:

De eerste cursusavond in 2022 zal plaatsvinden op woensdag 19 januari 2022. Binnenkort start de landelijke campagne van Alpha-Nederland en hoort u meer van ons. Algemene informatie over de Alpha-cursus  kunt u vinden op: www.alpha-cursus.nl 
ANBI | Privacyverklaring | Naar nieuwe website

© 2003-2021 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee